Bolváry Endre vagyok, a cég ügyvezetője. Örömmel élek a lehetőséggel, hogy a BOLSOFT Számítástechnikai Bt. és az abból alakuló BOLSOFT 2000 Információtechnikai és Szolgáltató Kft. szolgáltatásaival megismertethetem Önöket.

1991-ben alakultunk, kiszakadva egy nem kifejezetten számítástechnikai cég kereteiből. Arra szerveződtünk, hogy a munkatársaink által régebben írt rendszereinket folyamatosan továbbfejlesztve, megszabadítsuk partnereinket az üzemeltetésből származó nehézségektől. Azóta sokat bővült tevékenységünk.

. A legtöbb partnerünk nem is alkalmaz saját számítástechnikai szakembert, hanem munkatársainkat “használja” sokrétű feladataik ellátására.

Törekvésünk, hogy ügyfeleinket az alapismeretek oktatásától, a vállalat teljes körű ügyvitelgépesítési feladatainak ellátásáig végig kísérjük, és segítsük

Mivel dolgozóink egy része régebben tradicionális, nagy külkereskedelmi vállalatnál dolgozott, így kézenfekvő, hogy a majd 80 állandó partnerünk jelentős része külkereskedelmi szakvállalat, vagy azzal kapcsolatos tevékenységet folytat. Rendszeresen meghirdetjük szakmai tanfolyamainkat, amelyeket a BOLSOFT központjában tartunk, ahol eddig több száz hallgató ismerkedett meg, az irodai munkához elengedhetetlenül szükséges ismeretekkel.

Egyre több szoftverféleséget forgalmazunk, így szélesítjük választékunkat.

Szükségét éreztük, hogy a felgyülemlett tapasztalatokat, igényességünket, kötelezettségeinket a jövőben egy magasabb szinten biztosítsuk. Kinőttük a betéti társaság nyújtotta lehetőségek kereteit, így 2000. április 1-től a BOLSOFT Bt. mellett megalakítottuk a

BOLSOFT 2000 Információtechnikai és Szolgáltató Kft-t

Nem hasonlíthatjuk magunkat közismert, nagy számítástechnikai cégekhez, hozzájuk képest rendkívül kevés szakemberrel dolgozunk, így kevesebb költséggel tudjuk magunkat fenntartani, és biztosítani a már megszokott, stabil, szolid árainkat.

vissza