A székház, ahol dolgozunk:

BOLSOFT 2000

BOLSOFT

Információtechnikai
és Szolgáltató Kft

Számítástechnikai Bt

BOLSOFT 2000 Kft.

Örömmel élek a lehetőséggel, hogy a BOLSOFT Számítástechnikai Bt. és a később alakuló BOLSOFT 2000 Információtechnikai és Szolgáltató Kft. szolgáltatásaival megismertethetem Önöket.

1991-ben alakultunk, kiszakadva egy nem kifejezetten számítástechnikai cég kereteiből. Arra szerveződtünk, hogy a munkatársaink által régebben írt rendszereinket folyamatosan továbbfejlesztve, partnereinket megszabadítsuk az üzemeltetésből származó nehézségektől. Azóta sokat bővült tevékenységünk.

Cégünk folyamatosan ellátja a szegedi GriffSoft Rt.  FORRÁS ügyviteli rendszer programcsomagjaihoz kapcsolódó garanciális, ügyvitelszervezési, munkaszervezési, oktatási és rendszerfelügyeleti feladatokat

A legtöbb partnerünk nem is alkalmaz saját számítástechnikai szakembert, hanem munkatársainkat "használja" sokrétű feladatai ellátására.

A FORRÁS programcsomag forgalmazóiként, a budapesti felhasználók egyik legnagyobb, legsokoldalúbb támaszává nőttük ki magunkat. Mindemellett szerződésünk szerint forgalmazzuk a Dolphin, a  Parallel a SoftEmit, a Combosoft, a Wk-Intelsoft2005, valamint a Mindsoft cégek programcsomagjait, melyekről részletesebben a Bolsoft  linken  tájékozódhat.

Törekvésünk: ügyfeleinknek az alapismeretek oktatásától, a vállalat teljes körű ügyvitelgépesítési feladatainak ellátására irányul.

Mivel dolgozóink egy része régebben tradicionális nagy külkereskedelmi vállalatnál dolgozott, így kézenfekvő, hogy a majd 80 állandó partnerünk jelentős része külkereskedelmi szakvállalat, vagy azzal kapcsolatos tevékenységet folytat.

Rendszeresen meghirdetjük szakmai tanfolyamainkat, amelyeket a BOLSOFT központjában tartunk, ahol eddig több száz hallgató ismerkedett meg a már irodai munkához elengedhetetlenül szükséges ismeretekkel.

Egyre több szoftverféleséget forgalmazunk, így szélesítjük választékunkat. Szükségét éreztük, hogy a felgyülemlett tapasztalatokat, igényességünket, kötelezettségeinket a jövőben egy magasabb szinten biztosítsuk. Kinőttük a betéti társaság nyújtotta lehetőségek kereteit, így 2000. április 1-től a BOLSOFT Bt. mellett megalakítottuk a

BOLSOFT 2000 Információtechnikai és Szolgáltató Kft-t.

Nem hasonlíthatjuk magunkat közismert, nagy számítástechnikai cégekhez, hozzájuk képest rendkívül kevés szakemberrel dolgozunk, így kevesebb költséggel tudjuk magunkat fenntartani. Így biztosítjuk a már megszokott, stabil, szolid árainkat.

Cím:

1131 Budapest, Nővér u. 10.

E-mail:

bolsoft@bolsoft.hu

Bolváry Endre


 

Vissza a lap tetejéreWebDesign honlapE-mailVissza a főoldalra